Plankdragers leer

Plankdragers leer

Plankdragers van leer zijn helemaal hot. Dit is niet voor niets, de plankdragers zijn stylish en ook handig. Zo hoef je niet meer die standaard plankdrager onder je plank te doen. Die kunnen de charme van een mooie plank echt wegnemen. Dan zal een plankdrager van leer beter bij een houten plank passen. Het voordeel van plankdragers van leer is dat je het in elke kleur kunt kiezen. Daarnaast is het natuurlijk materiaal wat ontzettend mooi bij hout past. De plankdragers zijn handig doordat ze makkelijk te installeren zijn en makkelijk vervangbaar, zo kun je bij een nieuwe interieurkleur makkelijk de kleur van de plankendrager aanpassen. Zo lijkt het met een kleine verandering al compleet anders.

Verschillende soorten plankdragers

De plankdragers zijn dus in allerlei kleuren verkrijgbaar. Van mintgroen tot okergeel, alles kleuren zijn te krijgen. Dit is ideaal omdat voor elke ruimte in interieurstijl een andere kleur passend is. Denk aan een kinderkamer waar pasteltinten of fellere kleuren mooi staan. Bij een boerderij zijn bruintinten altijd goed. De VT wonen stijl wisselt nog wel eens van jaar dus daar kun je de plankdragers ook altijd op aanpassen. Doordat het systeem makkelijk werkt kun je snel een plankdrager wisselen. Ideaal als je soms net even wat anders wilt.

Gebruik en montage 

Plankdrager van leer kun je gebruiken bij verschillende planken. Voor verschillende afmetingen zijn plankdragers te verkrijgen. Je kunt leren plankdragers dan ook combineren met verschillende soorten planken. Denk aan planken van steigerhout, eiken planken, douglas hout en nog veel meer. Het maakt niet uit wat voor soort hout het is. De plankdragers zijn er geschikt voor en het lijkt ook nog eens ontzettend mooi. Je kunt ze bevestigen met een schroefhaak of een sierschroef. Een schroefhaak is makkelijk bevestigen. De leertjes van de plank hebben ringen waardoor je gemakkelijk de plank kan ophangen. Met de schroefhaken kun je zeker een zware vaas of boeken op de plank leggen. Met een sierschroef is het geheel mooi weggewerkt met een afdekkapje. Hierdoor gaat meer aandacht naar de mooie plankdrager zelf. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *