Stralen na de Corona crisis: kies voor deze behandelingen in de schoonheidssalon

Schoonheidssalon Den Haag

Voel jij je een beetje down door de Corona crisis en heb je wel een oppepper verdiend? Dan is het lekker om naar de schoonheidssalon in Den Haag te gaan. In dit blogartikel lees je meer wat jij daar kan laten doen om je uiterlijk weer een boost te geven. 

#1 Gezichtsbehandeling 

Een gezichtsbehandeling bestaat vaak uit meerdere onderdelen. Als eerste begint de schoonheidsspecialist met een reiniging en eventueel stomen om de huid zacht te maken. Daarna volgt een diepte-reiniging: het verwijderen van mee-eters en dode huidcellen. Later volgt een peeling, masker en een crème die bij jouw huidtype past. 

Scrub en peeling 

Ook dit zijn beide onderdelen van een behandeling. Een scrub is oppervlakkiger voor de huid dan een peeling. Wel verwijderen een scrub en een peeling de dode huidcellen. Een peeling is vaak op basis van fruitzuur of kruiden. Dit geeft de huid nog eens extra voeding en vitaminen. 

Advies over verzorging 

Na de behandeling krijg je van de schoonheidsspecialist een advies over hoe je thuis je huid moet verzorgen. Er zijn verschillende verzorgingslijnen voor droge , rijpere en vette huidtypes. Laat je goed adviseren over jouw huid. 

#2 Ontspannende massage 

De Corona-crisis zorgt vaak voor veel spanning en dat kropt zich op in je lijf. Een goede massage doet daarom wonderen. Populaire massages zijn detox-, ontspannings,- en hot stone massages. Je zal merken dat je je daarna een ander mens voelt. 

#3 Bruin worden zonder zon 

De laatste maanden hebben we niet veel buitenlandse zon gezien. Bovendien zaten we meer binnen door de intelligente lockdown. Wil je een fris kleurtje maar heb je nog geen uitzicht op een lekker weekje zon? Neem dan een spray tan!

#4 Verzorging van de nagels 

Als je weer naar kantoor gaat is het fijn om verzorgde handen te hebben. Dat doe je met shellac op je nagels. Kies een leuke kleur die bij je past. Het blijft tot wel drie weken zitten. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *