Het kan zijn dat je even rust nodig hebt in je hectische leven en en je er gewoon even helemaal van de situatie thuis en op werk ver weg wilt zijn, dit kan komen door de oplopende en opgekropte stress en vermoeidheid die je telkens elke week ervaart door een veel te drukke week door middel van werk en vrienden maar ook bijvoorbeeld door middel van een burn out en je gewoon even er helemaal tussenuit wilt en weer tot jezelf wilt komen, heb jij dit gevoel nou ook? Dan is een yoga retreat Portugal misschien wel de oplossing voor jou!  Door middel van er samen met een groep er een hele week tussenuit te gaan en een week lang alleen maar focussen op jezelf en weer helemaal tot rust te komen door middel van verschillende activiteiten, rust en dus ook yoga kan je jezelf weer helemaal terug vinden en met een fris en nieuw gevoel thuis komen waardoor jij na deze week er weer helemaal klaar voor bent. Een van de mooie dingen aan deze week is dat je dus in Portugal zit met een groep en begeleider waardoor jij een hoop gaat leren over jezelf en er een hoop nieuwe kennis over jezelf en je rust leert kennen. 

 

Yoga als middel 

Een van de mooie dingen aan een yoga retreat Portugal is dat je dus veel gebruik gaat maken van yoga als middel om weer helemaal tot rust te komen. Yoga is een uitstekend en dan ook erg populair middel om weer helemaal tot jezelf te komen, hier staat yoga dan ook bekend om en is dan ook een steeds populairdere manier om even lekker tot rust te komen. Door middel van yoga leer je verschillende technieken en manieren van ademen zodat jij als persoon je een stuk rustiger voelt aan het einde, combineer dit door middel van een Energy retreat Portugal met een mooi uitzicht maakt het de ideale week voor totale rust. 

 

Reset 

Een van de redenen waarom het handig kan zijn om een yoga retreat Portugal te nemen is het feit dat dit een ideale manier is om een soort van reset te geven aan je leven, door deze week krijg je eigenlijk de kans om helemaal weer fris en nieuw te beginnen en het dus eigenlijk als een soort van reset knop werkt voor jezelf als persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *