5 dingen die u moet weten over uw vlees

Wildvlees kopen

 

Dit is een waarschuwing: laat u niet misleiden door andere groothandelaars. Zij verkopen u misschien tarwe- en glutenvrije producten – maar die zijn toch niet geschikt voor uw evenement. Dit is een waarschuwing: laat u niet voor de gek houden door andere groothandelaren. Zij verkopen u misschien tarwe- en glutenvrije producten – maar die zijn nog steeds niet geschikt voor uw evenement.

Waarom is dat?

1. Het is geen bedrijf.

De meeste van deze groothandelaren zijn niet vermeld met een bedrijfsvergunning of een groothandel licentie. Als een gemeenschappelijke paralegal levensstijl, dit is wat we graag noemen ‘grijze retail’ – en de paralegal industrie is enorm, zeer complex en zeer onsmakelijk. Als je zou beginnen te verkopen aan het publiek, zou je een moeilijke tijd om uw bedrijf van de grond, veel moeilijker dan het gaan voor een normale groothandel in levensmiddelen.

2. Je hebt geen marketing strategie

een concurrentievoordeel te benutten, heb je geen marketingstrategie. Wat je hebt is fan aanhang, en dat is het probleem. Om succesvol te zijn, moet je de psyche van de massa aanboren, de gewone mensen die ze niet als speciaal beschouwen en hen via alle mogelijke marketingkanalen laten veranderen in loyale en gewaardeerde klanten.

3. Je hebt geen open communicatielijnen

U hebt een idee van wat uw kosten zullen zijn, u hebt een idee van het tijdstip van de dag waarop uw goederen zullen worden geleverd. Maar u weet niet hoe u de markt moet bewerken. U weet niet wie uw klanten zijn. U weet niet wat ze nodig hebben. U moet beginnen die mensen te bereiken, met die klanten te praten, hen naar u toe te halen en een relatie met hen op te bouwen. U hoeft geen genie te zijn om te marketen, u hoeft alleen maar het vertrouwen en respect te hebben van de mensen met wie u te maken heeft om hen een dienst aan te bieden die zij waarderen.

4. Je hebt geen ervaring

Klanttevredenheid is de belangrijkste waarde van een groothandelaar. Ik heb het al eerder gezegd, probeer een stapje terug te doen en kijk naar hoe uw klanten hun producten ontvangen. Kijk naar wat ze zeggen en doe wat achtergrondonderzoek. Veel groothandelaren hebben geen idee waar ze het over hebben. Zij krijgen hun producten gewoon van de talloze distributeurs met wie zij zaken doen. Deze groothandelaren hebben diepgaande banden in de sector, zij weten met welke distributeurs zij zaken doen en zij bestellen op regelmatige basis bij dezelfde groep distributeurs. Deze voortdurende kruisbesmetting maakt het moeilijk te ontdekken welke groothandelaar echt veilige producten aanbiedt.

5. Niemand weet waar uw producten vandaan komen

Wanneer u van een distributeur koopt, weet u niet waar uw producten vandaan komen. Welke gevolgen heeft dit voor u? Het betekent dat u er niet gerust op kunt zijn dat uw leveranciers zich inspannen om ervoor te zorgen dat uw producten veilig zijn. Hoe weet u of uw producten veilig zijn? Alleen als u weet wie uw leveranciers zijn en welke producten zij aanbieden. Als u de tijd neemt om uw producten te controleren, zult u ontdekken dat veel van deze producten voldoen aan de richtlijnen van de gezondheids- en welzijnsprogramma’s van de overheid.

Veilig eten. Zorg ervoor dat uw keuken en vleeswaren zo veilig mogelijk zijn. Er zijn een paar eenvoudige manieren om ervoor te zorgen dat uw vlees en keukenproducten zo veilig mogelijk zijn.

1. Volledig voedsel

Ga voor vlees en volwaardige voeding op zoek naar bekende en vertrouwde merken, lees de rapporten van voedseltests, vraag rond en neem altijd contact op met het USDA of de FDA.

2. Wees op uw hoede voor vlees dat wordt geserveerd op de grill of in verpakte voedingsmiddelen. Lees de ingrediëntenlijst. U zult onder andere vlees vinden dat gesneden is van de Rib eye, eye of duck en New York strip. Deze hebben bewezen ziekteverwekkers te bevatten.

3. Kip

Lees voor kip de verpakking en koop bij iemand die pluimvee van hoge kwaliteit produceert.

Maar voor mensen die erg gesteld zijn op hun vlees, is het ook mogelijk om vlees online te kopen. Maar, wie wil zich bezighouden met de rompslomp van verzenden, verpakken en grillen?

4. Zeevruchten

Als u zeevruchten koopt, zoek dan altijd naar plaatselijk verkrijgbare producten. Dit is vooral belangrijk in Alaska en daarbuiten. Producten als zalm uit Alaska, garnalen, krab en kreeft zijn het hele jaar door verkrijgbaar.

5. Kaas

Sommige mensen raden aan het in het algemeen rustig aan te doen met kaas. Maar er zijn een paar kazen die zo nu en dan moeten worden vertrouwd. Cheddar, bijvoorbeeld, is vaak een aanrader, afhankelijk van hoe goed hij verdraagt. Andere kaassoorten zijn misschien zachter en minder te vertrouwen. Wees zeer voorzichtig met blauwe kaasdoppen. lackethiculated producten, die vaak worden gemaakt met een (koud) melkproduct.

6. Andere voedingsmiddelen die veiligheid bevatten

Wees zeer op uw hoede voor hotdogs en andere worstproducten (deze zijn vaak niet hygiënisch geproduceerd met levende dieren. Vlees kan na bereiding opnieuw besmet raken.

 

LEES MEER : 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *