Airco-eenheden

Airco Helmond

 

Gewone airconditioners zijn wand-, plafond- of raamairconditioners, maar soms wordt het moeilijk om meer dan één unit in een kamer te plaatsen, vooral als ze van hetzelfde ontwerp zijn. Sommige mensen hebben gegaan voor het toevoegen van een isolator kamer airconditioner, die wordt geplaatst in het venster, om hun behoeften voor comfort te voldoen. In specificaties, kan de macerator eenheid worden beoordeeld in psi, wat betekent dat de grootte van het geluid dat het produceert is in Kilowatt (KW). Het geluidsniveau wordt gemeten in decibel (dB). Een norm is 0,5 cu ft/sec (lage toon). Bij het kiezen van een toestel voor een lege ruimte is een draagbaar toestel een betere keuze dan een vast toestel.

Moderne airconditioning kent twee grote soorten. De ene is de goed verslaat, in die zin dat er geen leidingen in de muren worden geboord, maar de andere – airconditioning met leidingen – is duur omdat er moet worden geboord en geïsoleerd en het water uit de leidingen moet worden afgevoerd. Airconditioning via kanalen heeft twee verliezen – lawaai en gele lucht. Het is alleen geschikt voor grote ruimten. Verdampers bestaan uit twee delen. Het ene is de behuizing (ique copper, AC), die de verdamperspoel, de a/d-vloeistof en het koelsysteem bevat. Het volgende is een geventileerde, hoewel ventilatie in mechanische isolatie beter is – althans op sommige plaatsen waar airconditioning wordt toegepast.

Vroeger werd aan een koelkast een vriezer toegevoegd, zodat deze twee technologieën moesten worden gecombineerd. Nu met de evolutie van het ruimtebewustzijn, wordt een klein koelapparaat steeds populairder – een draagbare, mini-koelkast – een aanvulling op de koelkast binnenshuis, terwijl een groot apparaat kan worden vervangen door een mini-koelkast of een mini-bar-koelkast voor onder de toonbank.

De andere soort airconditioning is de raam-airconditioning. Deze wordt in het raam, of soms in de muur, geïnstalleerd en wordt gebruikt in die situaties waarin onnodig wat ruimte wordt opgeofferd – bijvoorbeeld als u een piepklein appartement hebt met kleine kamervensters, of als u uw computer aan de andere kant van de muur hebt staan. De raamklimaatregelaar is van lage kwaliteit en biedt slechts een lage temperatuur- en vochtigheidsregeling.

Tegenwoordig is overal waar een plafond is, een airconditioning te vinden. Zelfs het oude exemplaar was efficiënter dan de airconditioning van vroeger. Het meest praktische ontwerp – de airconditioning – zijn tenslotte de mini-koelkasten. Ze zijn klein, gemakkelijk overal te plaatsen, goedkoop in het gebruik, worden geleverd met een kleine koelkast en een minibar-koelkast en worden geleverd in een doos. Omdat ze klein zijn, zijn ze gemakkelijker te installeren.

 

LEES MEER : 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *