Hoe je balans te verbeteren

Evenwichtsklachten

 

Stap #1 – Waarom denk je dat je evenwichtsproblemen krijgt?

Welnu, het eerste wat ik doe als ik iemand met evenwichtsproblemen op bezoek krijg, is een verklaring van mijn gediplomeerd voedingstherapeute. Zij is een expert op dit gebied en kent de vele mogelijkheden van een evaluatie.

Als dat gedaan is, kan ik voorstellen dat ze een test ondergaan bij de chiropractor. Dat kan gaan van een eenvoudige balanstest tot lasertherapie, reflexologie of een volledige lichaamsanalyse. Deze tests zullen helpen vaststellen (of bevestigen) dat je een evenwichtsprobleem hebt, maar belangrijker is dat ze je laten zien hoe je het kunt verbeteren.

Stap 2 – Wat kan ik doen om het probleem te verhelpen?

Zodra ik met mijn voedingstherapeut heb vastgesteld dat de persoon inderdaad een evenwichtsprobleem heeft, kan ik daar iets aan doen. Dat zal echter gebaseerd zijn op het soort evenwichtsprobleem dat de persoon heeft. Ik zal verschillende dingen doen, maar een van de basisdingen zal zijn om een cardio-oefenprogramma te vinden dat de persoon kan doen.

Het moet een programma zijn dat de persoon niet moe maakt. Dit zal voor veel mensen een probleem zijn. Als u overweegt om aan cardio te doen, zorg er dan voor dat uw hartslag niet zo hoog is dat u zich uitgeput kunt voelen.

Zorg ervoor dat de persoon fit genoeg is om dat programma te lopen. Als de persoon niet zo snel kan lopen als je zou willen, dan is er misschien een andere route die je kunt overwegen.

Stap 3 – Heb je meer evenwicht nodig?

realiseer je dat cardio alleen je evenwicht overmatig kan belasten. Dat kan je motiveren om een andere uitweg te zoeken.

evenwichtsyoga

Als de persoon alleen aan zijn evenwicht moet werken, overweeg dan om wat basis evenwichtsoefeningen te doen. Deze kunnen bestaan uit slow motion toe touches en basis evenwichtsoefeningen van yoga. Deze oefeningen helpen bij het opbouwen van een sterke kern en helpen ook bij het werken aan een positief evenwichtsgevoel.

Stap 4 – Helpt chiropractie het probleem op te lossen?

Goede vraag. Een van de beste, zo niet de beste, manieren die ik heb gevonden om een verstoring van het evenwicht in mijn lichaam op te heffen is chiropractie. Het verbetert niet alleen het evenwicht, maar kan ook een snelle en effectieve manier zijn om gezond te worden. Sommige chiropractors hebben zelfs een aanvullende opleiding, aangezien chiropractie als een medisch gebied kan worden beschouwd. Als je chiropractie overweegt als een manier om je evenwicht te verbeteren, zorg er dan voor dat je met een erkende chiropractor werkt.

Als je chiropractie overweegt als een manier om je evenwicht te verbeteren, zorg er dan voor dat je ook een paar andere veranderingen doorvoert. Naast chiropractie zijn veranderingen in uw dieet, uw levensstijl, uw supplementen en uw fitnessplan van cruciaal belang.

Enkele andere veranderingen die u kunt overwegen als u chiropractie overweegt als een manier om uw evenwicht te verbeteren, zijn het nemen van een warm bad of douche, lichaamsbeweging, het heffen van lichte gewichten, en het gebruik van stretchoefeningen of yoga.

Stap 5 – Als het probleem of de problemen zich blijven voordoen, maak dan een afspraak met uw arts.

praat met uw arts over een geschikte behandeling voor uw evenwichts-/balansproblemen.

veel succes met je verbetering

Vergeet niet dat regelmatig bezoek aan uw chiropractor geen wondermiddel is en hoewel uw evenwicht misschien verbetert, is dat misschien niet te danken aan de behandelingen die u bij de chiropractor krijgt.

al met al is het belangrijk om een gezond evenwicht in je leven te creëren.

 

LEES MEER : 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *