Hoe kies je de perfecte traiteur

Catering Wageningen

 

Veel gasten zullen twijfelen bij een evenement dat geen vegetarische hapjes en/of drankjes aanbiedt. Ze kunnen geschokt zijn door zo’n vertoning. Bekijk voordat je gaat, de volgende overwegingen.

De gemiddelde duur van een evenement bedraagt ongeveer 60 minuten per persoon.o Bedenk uw budget en hoeveel ruimte u nodig hebt.o Bepaal het aantal gasten voor uw evenement en de leeftijden van de aanwezigen. Maak een voorlopige schatting van de kosten van het menu en de diensten.o Kies de menu’s, verrassend! o Stel een slow profile op, geen bediening aan tafel, buffetvorm, 50 zitplaatsen, volledige bediening of een combinatie van deze.

Alle niet-alcoholische dranken worden meestal geserveerd door de cateraar en maken deel uit van de kosten. Om een goede prijs-kwaliteitverhouding voor uw budget te bieden, kunt u het drankgedeelte halveren. Zo kunt u een voedzame maaltijd aanbieden, zonder te veel aan alcohol uit te geven.

U kunt een ceremoniemeester inhuren voor het evenement. Carteraars hebben zowel ervaring met het leiden van bruiloften als met het cateren van evenementen. Zij kunnen u ook de beste koosjere, halal, veganistische, vegetarische, anti-rook, fitness, en andere speciale wensen aanbevelen.

U kunt een telefoontje aannemen op het nummer dat u wilt om uw klant te helpen bij het inhuren van een cateraar. Veel cateringdiensten zijn nodig om voedsel te leveren voor bruiloften, verjaardagsfeestjes, conferenties en andere belangrijke evenementen.

Je kunt noviteitencafés, traditionele restaurants en marktplaatsen bezoeken.

U kunt bladeren door de website van speciale evenement cateraars, in plaats van te vertrouwen op lokale kranten en tijdschriften.

U kunt de diensten en kosten van andere cateraars vergelijken, voordat u een keuze maakt.

Het beste is om een professionele traiteur in te huren, zodat niemand honger lijdt!

Neem de tijd om monsters te proeven van het voedsel dat door verschillende cateraars wordt geleverd. Dit is belangrijk om smaak feedback te kennen.

Je moet je comfortabel voelen met de voedselkeuzes.

Je moet een traiteur inhuren die gespecialiseerd is in het koken van je &rifle, desserts, &rifle&brews;en niet alleen BBQ.

Je moet informeren naar de mate van allergie vriendelijkheid.

De ervaring en kennis van de cateraar is ook belangrijk. Vraag naar referenties. Vraag aan hoeveel klanten zij eten hebben geleverd.

Zoek uit of ze on-site of off-site diensten leveren.

Of ze nu wel of geen bedienend personeel hebben, het is belangrijk om te informeren naar hun vermogen om bestellingen met capaciteit uit te voeren.

Hebben ze een selectie van continentale, Europese, Jamaicaanse, Aziatische en Pacific Islander maaltijden en drankjes?

Wordt er rekening gehouden met speciale dieetwensen zoals Kosher, Vegetarisch, Biologisch, Glutenvrij, enz?

Bereik andere klanten van hun catering door een aanvullend menu op te stellen.

Praat met andere potentiële klanten om jezelf te “verkopen”.

Zoek uit of ze een beroep doen op meer dan alleen voedsel. Bv. bieden ze nazorg?

om u te helpen andere cliënten te bereiken wanneer dat nodig is.

Met deze en andere vragen zult u veel gemakkelijker de perfecte cateraar voor uw evenement kunnen vinden.

 

LEES MEER : 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *