Hoe te surfen in Sri Lanka

Strand Eindhoven

 

Zoals alle goede hotels en resorts, is ook ons strandresort geschikt voor alle smaken en budgetniveaus. Als u op zoek bent naar een resort dat u zich kunt veroorloven, maar u bent niet tevreden met de geboden faciliteiten, verken dan de opties in ons strandresort.

Een door NSW goedgekeurd aquasportpark is de perfecte oplossing voor uw zwembehoeften. Zodra u de locatie hebt gekozen die bij uw voorkeur past, is het een one-stop-shop voor al uw zwembehoeften. Ons sportpark biedt een breed scala aan diensten, zoals stretching, Olympisch zwembad, wetsuit en surf lifesaving. Als u gewoon op zoek bent naar een plek om te ontspannen en te relaxen, dan is ons strand de perfecte plek voor u.

Als u meer van surfen houdt, dan is ons strand ideaal voor u. Beginners in het surfen kunnen op ons strand van nul leren surfen. Zelfs de meest ervaren surfers kunnen hier nog nieuwe technieken leren. De branding is zelfs zo ondiep dat je de bodem van het strand kunt zien.

Warme zwembaden

Espoir Bay is een geweldige plek om te bezoeken als u op zoek bent naar een lekker damesbad. Er zijn twee openbare warmwaterbaden in Espoir Bay: Het ene is geschikt voor rechttoe rechtaan en ongedwongen zwemmen, het andere is meer voor leden van de Gayatriya-gemeenschap.

Hotels in Espoir Bay

Omdat het een drukke plaats is, hebben veel hotels in Espoir Bay een aantal voorzieningen die u in andere hotels in Sri Lanka niet aantreft. U zult bijvoorbeeld geen hotel vinden met een zwembad. Maar als u op zoek bent naar een hotel waar u kunt ontspannen en gezellig kunt praten met uw gezin, of misschien met een romantisch stel, dan bieden de hotels in Espoir Bay u precies de plek om dat te doen.

Sri Lanka is een land in het zuidoosten van de Aziatische Stille Oceaan. Er zijn veel verschillende stranden waar mensen die geïnteresseerd zijn in surfen terecht kunnen. Het populairste strand langs de zuidkust staat bekend als het Galle-strand. Dit strand is twee kilometer lang en heeft een prachtige kustlijn. Het strand van Galle ligt midden in het centrum van de stad en er zijn zeer goede parkeermogelijkheden in de buurt.

Als u het beste adres voor surfen in Sri Lanka zoekt, dan zou u de volgende hotels moeten uitproberen:

– Tot Park Street

– Totdat de zon voltooid is

– Tot familiestrand

– Tot op de begane grond

– Tot op het bovenste niveau

– Tot de derde. Beach

– UntilFifth Beach

Dit laatste strand staat bekend om de beste watersportfaciliteiten in Lanka. Er zijn hier ook hotels gevestigd waar u kunt verblijven. Al deze hotels bieden u de beste diensten in hun kamers, waaronder internet, airconditioning.

Als u op zoek bent naar een vriendelijke badplaats waar u zich tijdens uw vakantie kunt ontspannen, tot u in Mihintale aankomt, zult u zeker vele hotels vinden die u een zeer vriendelijke sfeer en diensten bieden. Mihintale heeft een mooie promenade waar mensen kajaks en windsurfplanken kunnen huren. Bovendien zijn er langs de promenade ook een aantal restaurants, bars en eetstalletjes.

Sri Lanka is een aards land, en daarom zult u veel vreemde talen te horen krijgen wanneer u in dit land actief wordt in de surfsport. Maar omdat je nu “aards” bent, zul je wel met veel zeewier te maken krijgen. Sri Lanka is een perfecte bestemming om je remmingen te laten varen en er even helemaal tussenuit te zijn. Of u nu een beginner bent of een ervaren duiker, u zult zeker een geweldige tijd hebben in dit land.

De stranden zijn niet altijd de beste. Soms kan de houding van mensen worden beïnvloed door de onhandige manier waarop ze op hun golven rijden. Hoewel, niemand zou ooit suggereren dat iemand slechter zou moeten zijn dan een mens, gewoon omdat ze dat zijn. Hieronder zijn enkele van de onhandige manieren waarop mensen proberen te surfen in Sri Lanka.

Wanneer ze hun kleren aantrekken, dragen ze bij voorkeur korte kleren om zich gemakkelijker in het water te kunnen bewegen en om eventuele ongelukjes te verdoezelen. Maar als ze bij het surfen aankomen, hebben ze op de een of andere manier de drang om hun hele lichaam te bedekken.

Mensen die getraind zijn in de surftechniek zullen zelden gewond raken tijdens het surfen. Maar zelfs als ze erin slagen om niet gewond te raken, zijn ze toch vaak geneigd om aan andere mensen te bewijzen dat ze een pro surfer zijn. Dus, om anderen te laten weten dat zij inderdaad de experts zijn, gaan deze mensen vaak een beetje voorzichtig te werk wanneer zij zich op de golven begeven.

Surfen is niet verslavend zoals frisdrank drinken. Als je eenmaal een pro surfer bent, wil je het niet meer doen. Het pro surfen is als een drug voor je.

Maar voordat je gaat surfen, moet je eerst de essentiële dingen over de sport leren.

 

LEES MEER :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *