De stroomvoorziening

Alarmsysteem Amsterdam

De alarmsignalen worden naar de PAC geleid via het netwerk van de plaatselijke kabelmaatschappij – gewoonlijk gaat het om laagspanning. Binnen de PAC is de operator gewoonlijk bezig met de installatie. Deze is ook verantwoordelijk voor de bewaking van het signaal (soms wordt het bewaakt door de moeder van de MOD, die PSG omvat voor redundantie) en de informatie die nodig is voor het succes van het systeem. Opmerking: Aangezien de signalen door het kabelsysteem en de PAC gaan, zijn ze niet geïsoleerd van gevaarlijke omstandigheden. Als u bijvoorbeeld uw PVR (Personal Video Recorder) buiten zet en sluit, weet u dat uw buren er een signaal van kunnen horen komen. Het zal testen en het programma zal worden beschadigd. Dit heet LOS (Line-of-Sight.)

De PAC moet zo worden ontworpen dat alle lawaai in het betrokken gebied wordt beperkt – het is belangrijk dat alles zo stil mogelijk is en geen enkel teken als alarm veroorzaakt; de PAC moet echter zo worden ontworpen dat hij verschillende gevaarlijke omstandigheden in de omgeving kan detecteren, en kan ook worden voorzien van een algemene beveiligingsmodule die zorgt voor de beveiliging van alle infrastructuur, bijvoorbeeld de elektriciteitscentrale, de waterzuiveringsinstallatie, de  kiosk.Panelen Het uit de meer typische alarmsysteem zijn de twee, Alarm Panel (PAC) model. Deze panelen bevinden zich in de gangen of op plaatsen waar het grootste deel van het gebouw zich bevindt, of kunnen een van de vele sub-auditoren in het gebouw zijn. Het alarmpaneel wordt gebruikt in speciale situaties die speciale diensten vereisen, zoals een brand- of reddingsalarm, vanwege de bijzondere omstandigheden die zich kunnen voordoen. paneel model Serie Alarm units voor OS-IIE PDR’s Hier vindt u het model van een paneel dat kan worden gekocht voor OS-IIE PDR’s Bovendien kosten deze panelen veel minder in vergelijking met grote alarmsystemen!

Paneel Model FC-W150 OS-2HKP3100 Wit 110v / 120v LED alarm paneel – Dit is het meest populaire paneel voor verschillende systemen. Verreweg de kosten van betrouwbaarheid en maandelijkse kosten zijn meestal goedkoper. Wanneer u een standaard 200mW OS-IIE USB alarm module koopt moet u er zeker van zijn dat u een FC-W150 erbij heeft! (W150-400) U kunt het paneel kopen als het type “Specaflex” en het verdient geen speciale commerciële aanduiding. De reden hiervoor is dat u het paneel kunt gebruiken als overlastpaneel, indien u dat wenst. Prijs: $ 79,95 CSB-2060 OS-2HKP3100 Rood 110v/120v – Dit is de sleutel in het geval u een ‘chassis alleen’ paneel, maar ontbreekt 6,5 cm (2,5 voet) kabel, of is de voeding op de zolder (variaties bestaan ook). Prijs: $ 52.95 Sol

CSB-2080 OS-2HKP3100 Blauw 110v/120v De meest kosteneffectieve oplossing als u het alarm laat afgaan en de 6V of 24V spanning onbeperkt nodig hebt in de winst – of maak uw eigen Li-Ion batterij. In de drukontlastingsmodus is de PSU niet nodig. Prijs: $ 49.95 Wanneer AT12V Paneel 6.5cm kabel mist, moet u de rest van de methode volgen. Stroom voorziening Uw voeding voor het alarmpaneel (PSP), is meestal dezelfde DIY stijl PSU die u aansluit op het stopcontact thuis, zonder enige caps of een andere batterij aangesloten. Uw PSU (ook gebruikt voor backups voor het geval u de andere componenten mist) moet een hoge marge hebben, in plaats van de goedkope en  zwakke (1-2) voedingen waar u misschien aan gewend bent. PC’s en veel Dell PC’s met 12V en 2xUS fan headers, bieden een 100~200W per PSU of zelfs rapporten – 200~600W output! Het laatste deel wordt alleen uitgerust met PSG’s met voldoende spanning. De meeste U$PS die te koop zijn, zijn 250W of minder. AT12V – De versie voor deze voeding geeft ook zekerheid aan het milieu. Het is in wezen een energieveilige PSU die ook is gekwalificeerd voor nauwlettend toezicht en continu onderhoud, als bescherming tegen de negatieve gevolgen van stroomuitval. De PSU is geschikt voor 180V / 220V of 270V / 330V. Hij ondersteunt de Bernoulli constante. Zelfs de eventuele nadelen kunnen worden gecompenseerd door het belangrijkste voordeel van een energieveilige PSU: hulp bij de bescherming van het milieu. AT12V wordt ook gebruikt door veel alarmsystemen, ik ga hier hieronder meer over uitleggen.

Lees meer

Camerasysteem

Camerasysteem uithoorn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *