Fitness en Conditie

Fitness voor vrouwen rotterdam

Het leven is voor de meeste vrouwen moeilijk geweest. Velen moeten lange dagen maken op kantoren en in banen, terwijl ze ook nog tijd proberen te vinden om lichaamsbeweging in hun drukke schema’s in te passen. Waarom schrijft u zich niet in met uw echtgenoot/echtgenote of uw vriendin die ook wil afvallen? Sporten met uw partner, of met iemand die u kent die ook wat gewicht wil verliezen?

Een sportschool voor vrouwen is de oplossing voor hun probleem. Er zijn fitnessclubs in het hele land die kortingen op het lidmaatschap voor vrouwen aanbieden, promoties in het weekend en zelfs een tarief voor vrouwelijke kaarthouders voor leden. Wie lessen volgt, kan aan het eind van de maand in de spiegel kijken naar foto’s van zijn nieuwe gespierde lichaam en krijgt persoonlijk advies van een gediplomeerde trainer.

De allereerste les van Curves omvat een uur huiswerk voor vrouwenfitness, gevolgd door een presentatie van vijfenveertig minuten vrouwenfitness. De training legt de nadruk op gewichten, vrije gewichten, en cardiovasculaire machines. Daarom moeten de deelnemers aan de lessen in goede conditie zijn om te slagen en veilig te slagen. De lessen zijn zo ontworpen dat elke vrouw meer kan bereiken dan ze had verwacht. Het zal uitputtend en vochtig moeten zijn. De lessen van YetCurves zullen elke vrouw inspireren om haar best te doen zonder dat wensgedachten de plaats innemen van hard werken. Elke vrouw zal leren hoe ze haar persoonlijke doelen kan bereiken door drie keer per week naar de les te gaan. Op die manier kan ze elke competitie aan met het zelfvertrouwen om te laten zien dat ze sterker is dan ze eruit ziet.

Wie wat gewicht wil verliezen, kan in de fitnessclub in de spiegels kijken om te zien in welke vorm hij is. De foto’s helpen hen te beslissen of ze klaar zijn om met een afslankprogramma te beginnen. Aan het eind van de maand kunnen de leden die mooie foto meenemen om te bewaren voor thuis en aan de muur. Elke maand ontvangen de leden een “personeelsmap” waarin ze foto’s van vrienden en kennissen kunnen noteren. Op die manier hebben de leden altijd een gemakkelijk toegankelijk verslag van die goede trainingen. En ze hoeven de foto niet altijd in dezelfde pose te nemen. Elke oefening gebeurt op een andere manier waardoor er van elke oefening een mooie foto is om te bewaren.

Een goed fitness– en gewichtsverliesprogramma geeft vrouwen een goed gevoel terwijl ze de lessen volgen. Ze krijgen persoonlijke instructie, ze veranderen weinig, maar voelen zich vaak toch bereikt en beloond omdat ze beter in vorm zijn gekomen. Volgens Curves “hebben veel vrouwen die aan onze lessen deelnemen uiteindelijk een gewicht waar ze tevreden mee zijn en een aantal doelen die hen motiveren om harder te werken. De rest van de afslank- en fitnessprogramma’s die we aanbieden zijn niet goedkoop, maar het resultaat is een hoog percentage vrouwen die zich bij onze missie aansluiten met een hernieuwd gevoel van doel, en een paar pondjes op de mat ge√ętst, elke maand.” Dit is misschien een schrale troost voor die vrouwen die meer vastberadenheid in zichzelf hebben, maar Curves kan hen beloven dat ze met een beetje regelmatige oefening succesvol zullen zijn in hun inspanningen.

Als je denkt dat een fitnessclub voor vrouwen iets voor jou is, neem dan wat vriendinnen mee en doe mee aan je allereerste Curves-les. Ga op zaterdagochtend naar de fitnessclub en probeer het eens met curling aan de squat bar. Misschien vindt u de ervaring helemaal niets als de oefening niet zo leuk is, maar als u de beste waarde uit uw Curves-lidmaatschap wilt halen, zult u merken dat het heffen van gewichten meer dan aangenaam is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *