Personal Trainer

Personal trainer Eindhoven

– Wat doet een persoonlijke trainer? Tegenwoordig gaat een personal trainer verder dan u alleen trainen en u helpen een betere gezondheid te bereiken. Hij of zij neemt ook de verantwoordelijkheid op zich om u te helpen uw doelstellingen te bereiken door u te motiveren, te begeleiden, te mentoren en te coachen. De juiste personal trainer zal beide rollen op zich nemen; ofwel in de zaal tijdens uw trainingssessies ofwel achter een bureau in de fitnessclub. Het hangt af van de grootte en het type van de training en de regelmaat waarmee de personal trainer zich met deze zaken bezighoudt. Iemand die één keer per week traint, zal niet twee keer per dag naar de sportschool gaan, terwijl iemand die een half dozijn keer per week een pose aanneemt, dezelfde trainer/coach voor, tijdens en na zijn training te zien zal krijgen. Vraag uw trainer om verantwoordelijk te zijn en uw trainingen voor u te plannen om u gemotiveerd te houden tijdens het proces. Houd hem op de hoogte van hoe uw lichaam verandert, of u gewicht verliest, spieren aanzet of sterker wordt. Bespreek eventuele wijzigingen die u in uw programma zou willen aanbrengen om u gemotiveerd te houden. Als je een starter bent, wil je misschien met je trainer praten om ervoor te zorgen dat je de weerstand kunt verhogen of meer gewicht kunt heffen.

– Wat mag ik van mijn personal trainer verwachten? Een goede personal trainer is altijd op de hoogte van de nieuwste trainingsapparatuur. Hij zal deze gebruiken om uw doelstellingen uit te werken, zodat u ze kunt bereiken. Hij zal met verschillende toestellen experimenteren om uit te zoeken welke het meest geschikt zijn; hij zal experimenteren met uw techniek en hij zal een training voor u ontwerpen met uw doelstellingen in het achterhoofd. Ze gaan er niet van uit dat u weet hoe een squat moet aanvoelen. Noch zullen ze aannemen dat u weet wat uw doelen moeten zijn.Naast de modernste trainingsapparatuur kan uw personal trainer uw training ook  personaliseren, misschien met een specifiek maaltijdplan en misschien zelfs met uw eigen keukendieet. Zij kunnen u vragen een deel van het geld te geven, zodat zij kunnen beginnen u nieuwe apparatuur te leren, of zij kunnen u enkele voedingssupplementen aanbevelen die u misschien nuttig vindt.

– Wat is de beste trainer in mijn sportschool? De beste trainer is degene die je traint om de beste te worden die je kunt zijn, en niemand kan je dat geven. Het is aan jou om het werk te doen om de beste te worden die je kunt zijn, door doelen te stellen, te analyseren hoe je daar kunt komen en te experimenteren met wat je tot je beschikking hebt. Neem een trainer die je interessante stof kan bijbrengen en je kan helpen om beter toegerust te zijn om je doelen te bereiken. Wees op je hoede voor degenen die beweren dat ze experts zijn in wat ze doen – het meeste van wat ze zeggen is gewoon een verkooppraatje. Stel allerlei vragen en wees niet bang om ze te herhalen, vooral als u ergens niet zeker van bent of niet weet hoe ze werken. Het is veel beter dat u in de war bent en het antwoord niet weet, dan dat u geen idee hebt, wat gebeurt als u niets vraagt.

– Wat mag ik van mijn personal trainer verwachten? De beste personal trainer zorgt er altijd voor dat zijn klanten zich op hun gemak en zelfverzekerd voelen. Ze weten hoe hij heet en welk trainingsprogramma ze zullen volgen, ze zullen niet bang voor hem zijn en ze weten dat hij, en niet de marketingpraatjes, u naar uw doelen zullen begeleiden. Het is niet voor niets dat trainingsbegeleiders voornamen dragen zoals trainers en kampioenen. Personal trainers zijn er om u te helpen uw doelen te bereiken, niet om een modestatement te maken. Vertrouw erop dat u uw lichaam en uw sterktes kent en laat u leiden door uw passies en sterktes, niet door marketinggoeroes en productverkopers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *