Personal Trainer

Personal trainer Roosendaal

Een personal trainer is iemand die uw lichamelijke conditie beoordeelt en u adviseert over het soort trainingsprogramma dat het beste bij uw behoeften en lichaam past. Een personal trainer zal op een creatieve manier met u samenwerken om u te helpen uw doel snel te bereiken.

Soorten persoonlijke trainers:

Er zijn vele soorten personal trainers. Ze variëren in reikwijdte van algemeen arts tot specialist in bepaalde aspecten. Een huisarts kan bijvoorbeeld wat algemener zijn in zijn training, waarbij u ook op veel andere gebieden het beste uit uw training haalt. U kunt een generieke personal trainer vinden die alle belangrijke gebieden van beweging en voeding met u bespreekt. Realistisch gezien kan een generieke personal trainer een groot aantal klanten behandelen, waardoor hij kostenefficiënter is. Realistisch gezien zal een gespecialiseerde personal trainer in staat zijn om tegen een kostprijs het maximale resultaat te leveren. De gespecialiseerde personal trainer kan een programma op maat maken dat specifiek aan uw behoeften en aan uw tijdschema is aangepast. Naast het bepalen van het juiste programma, het beoordelen van het fitnessniveau van de klant en de complexiteit van de training, zal een gespecialiseerde personal trainer beslissen over de juiste benadering van de klant. Na de beoordeling en het opstellen van het programma gaat een gespecialiseerde personal trainer met de klant naar een fysiotherapeut om de vereiste medische keuring te laten uitvoeren om er zeker van te zijn dat u fit genoeg bent om met het trainingsprogramma door te gaan.

Mogelijke problemen: Er is altijd een potentieel probleem met personal trainers. Immers, wanneer de klant eenmaal de diensten van iemand heeft ingehuurd om zijn conditie te verbeteren, kan het uitdraaien op een saaie en weinig inspirerende routine van de kant van de personal trainer. Een personal trainer is verantwoordelijk voor   het opstellen van een geschikt trainingsprogramma en voor het leveren ervan op tijd of volgens plan. Dit vergt van de personal trainer inzet om zijn doel te bereiken en zich aan het trainingsschema te houden. Er is geen marge voor toegeeflijkheid – een personal trainer die het grootste deel van de tijd in zijn kantoor doorbrengt, zal aan het eind van de sessie eindigen met een cliënt dieComplete No FEA heeft en die verbijsterd is over de hoeveelheid tijd die hij in het programma heeft moeten steken. ther varieert van 30 minuten tot een paar uur.

Het ontwerpen van het juiste personal trainer programma: Het ontwerpen van een persoonlijk trainingsprogramma kan zo eenvoudig zijn als een paperclip op de papieren liniaal tot een opdracht van de cliënt. Over het algemeen zal een cliënt de juiste resultaten op het juiste moment eisen, ongeacht of hij deelneemt aan een recreatie van 12 maanden of aan een recreatie van 3 jaar en 60 maanden. Als zodanig moet een personal trainer in staat zijn om een programma of workout van begin tot eind te ontwerpen. Het is even belangrijk dat de personal trainer in staat is om de sessies zo te plannen dat de klanten volledig betrokken zijn bij de training. Het is belangrijk te begrijpen dat de sessies dan niet worden besteed aan het ontrafelen van mysteries van het lichaam die onuitgesproken zijn gebleven. Klanten verwachten van personal trainers dat ze ad hoc zijn, wat vaak kan uitmonden in formele sessies die een beetje het ‘oude wijven’ gevoel geven. Er is veel te zeggen voor een actieve benadering van een trainingsprogramma tegenover het soort mensen dat alleen maar deelneemt aan onproductieve trainingssessies die voor beiden tijdverspilling zijn. Als zodanig, een personal trainer moet bekwaam zijn in het trainen in plaats van gewoon gaan door de motions.Finally, het duurt ook een gevoel voor humor om Wall Street Journaltti ect over dit integrale aspect. Tot slot, zelfs de meest doorgewinterde veteraan van persoonlijke training zal gefrustreerd raken als ze niet worden gevraagd een directe vraag met betrekking tot de reden waarom ze trainen in de eerste plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *