Het grote feest.

 

Biologische voeding Leiden

Ons “farm to table” menu bestaat uit verse producten van de boerderij plus verse kruiden, gekocht op de plaatselijke markt. Omdat we momenteel een lange internationale reputatie hebben, kennen veel toeristen ons als een veilige keus, en veel politici bezoeken ons vanwege ons beleid. Bovendien hebben wij een unieke manier van feestvieren, door The Big Party te creëren. Het thema van dit feest is voor ons zo belangrijk dat minstens tweederde van ons feest wordt besteed aan het plannen en voorbereiden van The Big Party. Nu, ik weet niet hoe het met u zit, maar er zijn niet veel mensen in de wereld die kunnen zeggen dat ze een persoonlijk feest hebben met zo’n enorme spreiding.

Verse ingrediënten, met de hand bereid en ter plaatse gekookt, wij noemen het humane landbouw. Hoewel het zeker niet conventioneel is, hopen we dat het met een beetje meer onderzoek en ontwikkeling de weg van de toekomst zou kunnen zijn.

Wij bieden de basisbehoeften van elke moderne samenleving, moderne welvaart, een efficiënte regering, een efficiënte economie en een rechtvaardige samenleving. Hoewel we grote vooruitgang hebben geboekt met moderne technologie en wetenschap, is het uiteindelijk de wijsheid van de kleine boer die ons Amerikanen nog steeds een kans geeft om te zijn waar we willen zijn.

Het is misschien niet biologisch, maar ik zou me niet zo ver hebben weten verwijderen van waar we nu staan met bio-tech. Het belangrijkste doel van biologisch is welzijn en levenskwaliteit voor onszelf en onze gezinnen. Dat kan zijn in de vorm van biologische voeding, of in de vorm van landbouwbedrijven voor de productie van voedsel, maar als we allemaal samenkomen om de kwaliteit van onze manier van leven te bevorderen en te behouden, dan zullen alleen de sterken overleven. Je mag dan waarschijnlijk geen engel zijn, maar een Zielloos wezen is niet wat we nodig hebben om te overleven. Hoewel ik oplossingen voor dit probleem in vele vormen heb gezien, is het misschien te veel gevraagd van onze eigen inspanningen om nog succesvol te zijn in onze tijd van vandaag.

De taak om een duurzame manier te vinden om onze wereldvoedselvoorraad te bewerken is uiteindelijk aan ons. Ik geloof dat we allemaal veel meer met ons leven zouden kunnen doen als we wat meer diversiteit in onze voeding zouden hebben, en wat meer behoud in de dingen die we kopen. Dit is de richting die we opgaan nu de traditionele manieren van doen hun hoogtepunt hebben bereikt. Wat ons rest is de koppen bij elkaar te steken en een veel betere unie te vormen dan wat we nu hebben.

USDA prime vereist een streven naar uitmuntendheid en het is deze sterke wil die ons moet leiden. Ik twijfel er niet aan dat de landbouwers van de wereld ook de uitdaging zullen aangaan om deze beginselen te gebruiken om de voedselvoorziening van de toekomst te verzekeren.

Nu de wereldbevolking zich in een ongekend tempo uitbreidt en de hongersnood naar verwachting zal toenemen, is het voorkomen van voedselbederf een grote zorg, en moeten deze trends in de voedselproductie en de productie ervan radicaal worden heroverwogen. Dit moet het belangrijkste gespreksonderwerp worden in internationale fora: wat is duurzame voedselproductie?

Wij moeten op een totaal nieuwe manier gaan denken over de zorg voor onze wereldoceanen, in harmonie met onze eigen persoonlijke gezondheid en de gezondheid van onze kinderen en gezinnen.

Denk hier eens over na en luister…

“Als we onderscheid maken tussen wat vandaag duurzaam is en morgen niet-duurzaam, geven we onze kinderen de garantie dat er morgen meer zal zijn.”

Het boek Uitleg van de Twist Tussen Goed Eten en Gezond Zijn, door Dr. extraordinaire, Dr. Robert Lipman.Copyright 2006 Publishing byllaire. Alle rechten voorbehouden.

 

LEES MEER : 

Drogist Leiden

Natuurlijke geneesmiddelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.