Hoe maak je een / ketting in 12 eenvoudige stappen

Restaurant Hilversum

 

Dit restaurant is heel interessant geweest, na ons laatste bezoek in het eerste Utrecht waren we zo moe dat we ons uiteindelijk buiten Utrecht bij de lokale bevolking hebben gevoegd en echt hebben kunnen uitrusten. Tijdens ons laatste verblijf daar, hadden we een zeer aangenaam verblijf bij de familie, genoten van de vriendelijke toestemming van de lokale bevolking, vissen, smakelijke sprinkhanen, gehakt konijnen, worstjes, kip, varkensvlees, en nog veel meer.

Omdat ik deze keer lui was om te koken, vroeg ik mijn kleine nichtje om me te helpen. Ze deed haar werk goed. We aten een beetje knoedels, daarna pedimenten, kleine gehaktballetjes en wat gouden flagellen. Daarna kregen we koolrolletjes, lichtgroene papajasalade, en nog meer sprinkhanen, meer dan genoeg om van de gelegenheid te genieten.

Toen de dag warmer werd, besloten we binnen in het restaurant te lunchen met het hele gezin. We hadden gehoord over een nieuw restaurant met een mooi uitzicht. Nou, volgens de stiefvader van mijn neef was dit eigenlijk een Pepsi-thema-restaurant. Ik moet zeggen, het was een aangename ervaring. Het restaurant was schoon en het personeel was erg vriendelijk. Op dit punt kon ik het niet helpen, maar het eten binnen zag er zo goed uit en rook zo lekker, dat ik vergat of ik het lekker vond of niet.

api

Eindelijk was het tijd voor ons om naar binnen te gaan en ons te voeden. /inedible/ was niet zo moeilijk als het eerder was geweest. We wilden er echter op letten dat niemand van ons een gat in het brood maakte, want dat was toen mogelijk. /inedible/ was niet zo moeilijk als het eerder was geweest, maar we hielden onze dippers nog steeds goed in de gaten. /inedible/ was nog steeds mogelijk om met anderen te delen.

Sterker nog, toen mijn ouders ontdekten dat /inedible/ nu een optie was voor ons om te delen, maakten ze /inedible/ een integraal onderdeel van ons deelritueel. Telkens als we samen konden eten, lagen er miljoenen kleine stukjes /inedible/ voor ons. /inedible/ werd op vrijwel dezelfde manier gebruikt als wij vandaag de dag thuis.

/inedible/ werd meestal geserveerd op een klein rond bord. Je kon op het bord gaan zitten of het op de grond uitspreiden. wormen en andere kleine beestjes zaten in het bord of in het middenstuk ervan. Je zou er niets aan kunnen doen, want je bent altijd in beweging en het enige moment dat het eten voor je staat, is wanneer je het minst in beweging bent.

/inedible/ zou worden geserveerd vanuit een schaal of een schotel. De grootte en de plaats van de schotel zouden afhangen van het soort pizza dat men wil maken. Ze kunnen heel eenvoudig zijn of heel groot. Kaas en marinara worden in de grootste gelegd en gebakken, terwijl de andere kleiner zijn en op het bord worden gelegd, zodat de grootste niet in de weg zitten. Wanneer /inedible/ op tafel wordt gezet, moet je oppassen dat er niets verloren gaat, want /inedible/ accepteert niet alleen kleine hoeveelheden. /inedible/ accepteert wel /solid/ hele stukken, maar zal ze niet snijden.

Dit is hoe je een / oplosketting maakt in 12 eenvoudige stappen. Als je klaar bent, kunnen jij en je tafelgast klaar zijn voor de maaltijd die volgt.

Allereerst heeft u nodig: diepvrieszakjes, kleine zip lock zakjes, plastic sausflesjes, kleine sausflesjes, groentebouillon, diepvries maïsmeel, versnipperde kaas, toppings, kleurstoffen, eiwitten uit blik, versnipperde sla, croutons, gesneden olijven, gesneden champignons, vleeswaren, smeltkaas, spätzle, varkensvlees, spek, bereide sauzen, taartvullingen, en noten.

De dingen die je nodig hebt om de / gesmolten / dunne korst te maken, en het / eindproduct:

– Kruimels / versnipperd / gesneden in de cracker / zeezout, plantaardige olie, bloem voor coating, en water voor het deeg

Als u de korst klaarmaakt, kunt u er beleg op doen, wat de smaak van de pizza aanzienlijk kan verbeteren. Gebruik de combinatie van kazen en vlees die u lekker vindt. Tomaten zijn heerlijk op een hete pizza. Ze maken alles lekker. Toch zijn ze niet verplicht. Gebruik cheddar en mozzarella of wat je maar wilt en je zult geweldig beleg hebben. Gebruik Paprika naar smaak en/of voeg nog een vleugje van dit toe en de volgende keer dat je aan spaghetti denkt, gebruik je dit in plaats daarvan. Gebruik iets anders of je kunt zelfs een relish of relish gebruiken en een broodje van de keten.

Gebruik groenten en / of salades om het lekker te maken en de kinderen te plezieren. Maar het is echt / zo veel beter met groenten.

 

LEES MEER : 

Indiaas Restaurant Hilversum

Indiaas restaurant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.