Hoe organiseer je een barbecuefeestje?

 

BBQ vlees Hillegom

Als u van plan bent om een leuk tuinfeest of een leuk etentje te organiseren, zij het bij u thuis of in een hotel of in een restaurant, dan moet u de barbecues aanschaffen. Het is nogal belangrijk om te vieren met uw gasten en hebben een goede tijd voor iedereen. Barbecues gelegenheden kunnen nogal formeel, dus waarom niet het extra speciaal te maken door het hebben van de barbecue in uw tuin of een etentje met al je vrienden.

Een organisator zal zich veel zorgen maken over het eten voor de barbecue en ervoor zorgen dat er voldoende maaltijden klaarstaan voor iedereen. Als je een grote tuin of een mooie achtertuin hebt, kun je een aantal maaltijden achter de hand houden voor de gasten. Dit zal een grote verrassing voor hen zijn wanneer ze erachter komen dat u van plan was om wat eten te halen voor een barbecuefeest en nu bent u het eten klaar aan het maken. Dit is een goede strategie.

Als u bekend bent met het menu van het restaurant waar u van plan bent het feest te organiseren, is de volgende stap de keuze van het vlees. De thuis delicatessenzaak is niet erg behulpzaam als het om vlees gaat. U moet in staat zijn om alle vragen van de gasten te beantwoorden. Je moet in staat zijn om de waarde van het vlees, het aroma en het uiterlijk van het vlees te beoordelen. Vlees wordt ook met andere dingen gegeten – bijvoorbeeld met brood en salade. Daarom moet je in staat zijn om de gasten tevreden te stellen over de hoeveelheid voedsel die nodig is.

Bengaalse gram is het meest populaire vlees en de mensen hier eten het met iets dat Khichri heet. Dit is een heerlijke curry die wordt gemaakt van kikkererwten (kikkererwten worden gesplitst en geblancheerd, dan gekookt en geserveerd als curry). Het is een slechte manier om vlees te serveren, maar het wordt vaak gebruikt in sommige hotels en restaurants. Kip is het meest populaire vlees en het wordt geserveerd met een verscheidenheid aan curry’s en jus. Kipsalades zijn populair in heel India en tuinsalades zijn ook heel gebruikelijk.

In restaurants wordt het eten geserveerd in plastic schaaltjes en deze moeten meteen op tafel worden gezet. De tafels moeten worden omgedraaid wanneer het eten wordt opgediend.

Als je om eten vraagt, moet je je niet verplicht voelen om meer te vragen. Mensen zijn bedoeld om met hun handen te eten. Leg het mes niet op tafel. Er worden eetstokjes gebruikt, in plaats van bestek.

Italianen hebben een traditie in het eten van Vasco e Fez, of Fez, dit betekent stoofpot van vis of kop. Meestal worden gekookte langoesten geserveerd, met aardappelen en gestoofde groene erwten.

Hongaars eten:

Enkele populaire Hongaarse hoofdgerechten zijn:

* Gulyas (ook bekend als “Gulyásleves”) – Dit is het populairste gerecht in Hongarije en wordt geserveerd met gestoofde melk. Het bestaat uit eieren, gehakt vlees, kool, tomaten, zout en soms zure room.

* Porkolt – Dit is een traditioneel Hongaars gerecht met gehakt vlees, uien, paprika, runderbouillon en witte wijn.

* Fozelek – Dit is een traditioneel Hongaars gerecht met gehakt, aardappelgehakt, venkel, broodkruimels en runderbouillon.

* Sarma – Dit is een traditionele Hongaarse soep op basis van tomaten, gekookt of gepureerd, bekend als een catsup. Meestal worden tomaten gebruikt, maar paprika’s en champignons worden ook gebruikt bij de bereiding van deze soep.

Rijstgerechten zijn ook populaire Hongaarse hoofdgerechten en er zijn veel manieren om ze te bereiden. Misschien wel het populairst is Rózsebutir – gemaakt van lever, hart, kool en spek. Het wordt in rolletjes gesneden en op een bakplaat gebakken.

 

LEES MEER : 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.