Hoe verzenddozen afdrukken

Verzenddozen bedrukken

 

Weerbestendige dozen, kerstdozen, ummy-dozen, 5-inserts, aangepaste dozen, hondendozen, foliedozen, metalen dozen, postverzenddozen, en expanderende dozen zijn allemaal voorbeelden van verzenddozen.

Als u het groots wilt aanpakken en verzenddozen wilt bedrukken die een leven lang meegaan, dan hebben wij de oplossing voor u. Hoe groter, hoe veiliger uw producten zullen zijn.

Wel, het is beter om te gaan voor half-glanzende folie, en een zelfdichtende strip. Er zijn een hele reeks opties beschikbaar die het makkelijker maken om de juiste opties voor u te vinden.

En wij maken het ontwikkelen van een oogstrelende webshop ook eenvoudiger. Onze fabrikanten kunnen een webshop ontwerpen die er net zo goed uitziet als uw verpakking, zo niet beter. Wat u ook nodig hebt, u kunt ze vinden en vervolgens uw ideeën voor de kartonnen elementen op een rijtje zetten in zoveel kleuren als u maar kunt bedenken.

Wij zorgen ervoor dat onze webshop uw producten op de beste manier kan laten zien. De manier waarop u uw producten plaatst, de kleuren die u kiest en uw ontwerpdetails voor de aangepaste dozen is iets dat gemakkelijk te doen is.

Bij ons kunt u niet alleen uw logo op uw dozen aanbrengen, maar u kunt er ook voor kiezen om het er echt afschuwelijk uit te laten zien, of om een zeer professioneel ontwerp te laten aanbrengen.

Ga niet naar een drukkerij en vraag hen om verzenddozen te drukken met uw bedrijfsnaam erop. Het zal voor u minder werken, dan het in veel drukkerijen zou doen.

Dit kan alles gemakkelijker maken, in plaats van naar een bedrijf te gaan, dat duurder kan zijn, meer tijd in beslag kan nemen en een dikkere beloning kan geven dan uw eigen bedrijf.

Onthoud in alle rekeningen, door en door, u wilt uw prijs bovenaan. Daarbovenop, in uw verzenddozen, vooral in hoeveelheid, is wat u zich kunt veroorloven. Het is bijna een gegeven dat u een bepaalde hoeveelheid geld gaat uitgeven aan verzenddozen, en ook weer in tijd.

Het hoofdkantoor is waar u zaken met ons doet. Wij zorgen voor alle verzendregelingen, uw bestelling van verzenddozen, en zelfs de opslag van uw dozen, zodat ze nog steeds bij u terug willen komen de volgende keer.

 

LEES MEER : 

Duurzaam verpakken

Flesverpakking bedrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.