Massage en massage

Massage Spijkenisse

 

 

Massage en zeggen Awe!

Ja, massage is meditatief. Het effect van massage is meestal onmiddellijk, maar varieert sterk van persoon tot persoon. Als ik zeg “ontzag”, bedoel ik iets dat de geest opwindt. Er zijn mensen die helemaal geen Mystieke ervaringen hebben, maar toch dezelfde vreugde ervaren in, wat ik noem, “het mooie moment.”

Meditatieve handmassages tijdens een Meditatiepad kunnen ook zeer meditatief en spiritueel zijn.

Ik was aan het puzzelen in Ohio, laat op de avond en ik wilde net gaan slapen. Tot mijn verbazing voelde ik een “elbord van energie” langs mijn handen. Ik voelde een “warme glinstering” in mijn handen, en ik opende mijn handen en zag het prachtigste blauwwitte licht. Het vulde mijn geest en lichaam met liefde. Ik voelde me geweldig, vol van licht en liefde en energie. Dit soort gevoel had ik nog nooit in mijn leven ervaren. Ik werd zo opgewonden en keek uit naar de volgende massage.

Ik ben ook niet zo vriendelijk of gemakkelijk tegen massages, maar tegelijkertijd moet ik toegeven dat ik de gaven van massages moet erkennen.

Ik wilde zeggen dat ik me er overheen heb moeten zetten dat massageleiders graag wachten tot ik kom voor mijn massage of dat ik met mijn vaste salaris geen vaste massage kan vinden, maar dat is niet waar geweest!

Lang geleden kwam ik tot het besef dat massages een essentieel onderdeel waren van het genezingsproces, maar niet alleen voor het algemeen welzijn.

Ik weet nu dat een student geneeskunde de genezende kracht van een energie moest kennen en bevestigen om haar de eer te geven inderdaad zo’n troost te zijn. Het effect van massage op de planeet is immens. De effecten zijn enorm geweest. Massages zijn een prachtige manier om de gezondheid en het welzijn van mensen te ontvangen op die gebieden waar zij dat het meest nodig achten. Afhankelijk van de persoon voor wie het werkt, kunnen massages de gezondheid en de houding verbeteren of ze kunnen gewoon een stukje suggestie zijn om het lichaam te openen waar het zo van houdt.

Ik vertelde mijn vriendin dat haar genezende energie die is van degenen met dezelfde vibratie wanneer ze gemasseerd wordt; net zoals het snijden van mijn eigen massage de persoon die de massage krijgt, stimuleert. Het is nog steeds dezelfde vibratie. Zij is in staat om de persoon die het ontvangt te zegenen, vooral de persoon die de massage krijgt omdat massages zo’n axiale opluchting zijn die megastichtingen uitbeeldt. Natuurlijk was ze eerder een rustig persoon. Niet mijn type persoon helpt druk om aandachtig te luisteren ofSoms is fabrikantenzorg geaccrediteerd. Ik ben veel intelligenter dan dit de hele tijd was.

Vanmorgen deed ik een beroep op mijn innerlijke kind, mijn innerlijke kind met mijn behoeften en wensen en innerlijke kind dat er van houdt om gevoed te worden. Ik vroeg mijn innerlijke kind om voor mij te zorgen en vervolgens de handschoen van dat kind te leiden naar “een vriendin van mij in het oosten die haar best doet via een aantal handbezorgde massages om haar moeder te helpen.” zei ik. Ik zei: “Ik kan me voorstellen dat ik mijn hand gemasseerd krijg door een van die mannelijke dames en dan ingepakt wordt in een prachtig rood-wit zijdeachtig geschenk.” Ik voelde het allemaal weggaan, ik voelde alle angst verdwijnen. Het werkte niet meer. Ik herinnerde me hoe de massage voelde. Ik ging met mijn handen langs haar vingers en daarna langs de lokken van haar haar, ik bad hoorbaar met haar “Alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft.”

Ik zei dit om de persoon in de ervaring te “helpen” en stuurde haar weg naar de liefde, om het weg te geven, en onvermijdelijk naar haar traditionele en Spirituele behandeling van de andere lichaamsdelen.

De Ghostbusters Massages

Het was even voor 10 uur en de modellen kwamen en werden gemasseerd door twee van de elegante dames die ik eerder in het euro-samenwerkingscentrum had ontmoet. De modellen kwamen en de massages werden gegeven. De massages waren Quantum Leaps, de methode van Manifestatie, voor wie er meer van wil weten. Een van de dames zei tegen me toen de massages voorbij waren: Zijn wij ook niet onze eigen beste genezers?

Wat Massages voor mij hebben betekend en geoefend

Omdat ik veel energie heb, doe ik mijn massage meestal met mijn buik. Ik hou ervan om mijn buik te strekken voor ik de massages geef. Als de stoelmassage net te klein aanvoelt, beweeg ik hem graag op verschillende manieren, naar binnen en buiten knijpend, cirkelvormig en vierkant.

Meditatie Massages

Ik mediteer ook graag voor ik de massages geef, ik zit dan een paar minuten en haal adem. Ik doe ook visualisaties en stop energie in de massages. Er is geen nadeel aan meditatiemassage, zeer veilige massages. Ik gebruik geen oliƫn, al zou ik die wel nodig kunnen hebben.

Meditatie Massage, met een alternatieve techniek, is een van mijn favorieten.

 

LEES MEER :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.