Massage Therapie

Massagetherapie

 

Behalve voor het verlichten van stress en het bieden van respijt van de dagelijkse spanningen, is een massage ook geweldig voor het verminderen van spierpijn. Door spanning uit het lichaam te halen, vermindert u spierpijn. Dit zal op zijn beurt spanningshoofdpijn en andere spierpijnen verminderen. Als u regelmatig wordt gemasseerd, zult u merken dat uw spieren soepeler zijn en minder snel geblesseerd raken. En u zult ook merken dat u er beter uitziet.

getroffen regio’s

Massage is goed voor de spieren van de rug en de schouders omdat het spierpijn helpt verminderen. Dit zijn de gebieden waar de meeste mensen de neiging hebben stress en pijn te voelen als gevolg van de effecten van spanning. Massage helpt ook de lichaamshouding te corrigeren. Mensen die zich kunnen ontspannen en een massage krijgen, hebben veel minder pijn. Reconstructiepijnen en postoperatieve pijnen zijn waarschijnlijk de meest voorkomende problemen na een operatie. Massage helpt een deel van de medische stress en pijn weg te nemen.

regio beïnvloed door massage

De schouders

Vraag eerst aan je dokter of je al een massage hebt gehad. Als dat niet zo is, vraag er dan een bij je lokale massage therapeut. Je moet in staat zijn om dat gebied tijdens de massage onder druk te zetten. Bijvoorbeeld:

Je moet weten hoe de massagetherapeut de spieren helpt ontspannen tijdens de massage.

Als je klaar bent met je massage, vraag dan aan je arts of de massagetherapeut of je nog verdere behandeling nodig hebt. Denk aan de belangrijkste massagetechnieken, en ook aan de resttechnieken. Massagetechnieken kunnen in de loop van uw massage worden gevarieerd.

 

LEES MEER : 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.