Wijn geschenken – Het perfecte geschenk

Wijnproeverij

 

Voor degenen onder u die ofwel zijn nieuw om wijn, of degenen die zijn wijn drinken voor enige tijd, een wijn geschenk is een ideaal geschenk gifting een pakket van wijn geschenken wordt altijd gewaardeerd. Een wijnproeverij is ook een goed idee. Een muziekfestival, whisky proeverij, of bier festival is een geweldige keuze voor een geschenk. Dit geeft de gift gever een kans om echt te pronken met de geweldige gave die ze op het punt om te ontvangen.

Dus voor degenen die nieuw zijn in de wijn liefhebbers en nieuw voor Doorbraak wijnen, hieronder vindt u een break-down van een aantal Doorbraak wijnen die Doorbraak brouwerij heeft geselecteerd voor u om te proberen. Doorbraak brouwerij heeft zich gericht op het creëren van instrumenten van bier, en dit is een profiel dat veel van hun fans zijn zeer geïnteresseerd in.

Een van de meest interessante nieuwtjes uit de ambachtelijke brouwerij wereld van vandaag is het nieuws dat Starbucks nu is begonnen met uitsluitend ambachtelijke bier te maken en ook is het uitrollen van een paar experimentele wijnen om te gaan met hun aanbod. Het lijkt erop dat de Amerikaanse biermarkt nu leeft voor ambachtelijk bier en naarmate meer en meer verkooppunten en winkels zoals Starbucks hun eigen bars en restaurants beginnen toe te voegen aan hun coffeeshops, zal de keuze voor dranken nog gevarieerder worden.

helix – Dit nieuwe zure bier van Croaker farms is een mix van farmhouse sour en tart gaf het bier een wrange smaak. helix is gebrouwen met wilde gist en Duitse brouwersdrop, die beide in veel van hun bieren voorkomen. Dit bier was op zijn zuurst gedurende het hele diner, wat betekent dat het behoorlijk verfrissend was. Het bier werd geserveerd met een lekker korstje van ik raad het ten zeerste aan om het te serveren met een lekker knapperig dutje brood.

Milwaukee Brewing’s Zomer Aanbod

Als je het aanbod van Milwaukee Brewing nog niet hebt meegemaakt, is het een ervaring die je niet snel zult vergeten. Tijdens de proeverijen van hun bieren vertellen de brouwers over de verschillende smaken en nuances die in elk gerecht aanwezig zijn. Terwijl alle gerechten zeer goed waren, was de opvallende smaak een pittige, zure citrussmaak. Als je van een zuur bier houdt, dan is dit het bier voor jou.

Going Depared

Als je lekker gaat eten na het drinken van een lekker biertje, kun je er net zo goed iets van maken waar je plezier aan beleeft. Een van de beste manieren om van je diner in een brouwerij te genieten is een biertje te drinken in de hoop dat het van een geweldige maaltijd overgaat in een geweldige avond uit. Daarom hebben veel brouwerijen een Taverniquette die ze aan hun werknemers vragen om attent te zijn en rekening te houden met anderen. Maaltijd en bier zijn een match made in culinaire wereld.

 

LEES MEER :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.