Hoe kies je de juiste voeding voor je baby?

Hapjes baby

Wij begrijpen het belang van regelmatig eten en de behoefte aan een hoog energieniveau voor de dagelijkse activiteiten. Daarom richten we ons op voeding van hoge kwaliteit die licht verteerbaar is voor onze baby’s. Toch zijn er maar weinigen onder ons die denken aan de aankoop van gezonde gourmet babyvoeding.

4 maanden is een zeer belangrijke periode voor de ontwikkeling van gewoonten in het spijsverteringskanaal. Binnen een jaar na de geboorte moeten de darmen en het spijsverteringsstelsel van de zuigeling zich in hun ontwikkelingsstadium bevinden. In deze vier maanden wordt veel aandacht besteed aan de verzorging en de voeding van baby’s. Aangezien ze zeer actief zijn, kunnen diarree en braken een probleem vormen. Het is dus belangrijk dat uw baby regelmatig eet en dat de kwaliteit van zijn/haar voeding goed is.

Baby’s hebben een natuurlijke voorkeur voor NIH (nano-zuurstofhoudend) voedsel. Zij hebben voedsel nodig dat niet alleen licht verteerbaar is, maar ook de nodige energie levert. Des te meer zouden zij meer verfijnde en ontgiftende voeding waarderen. Bovendien moeten ze op regelmatige basis worden gevoed.

Het is nooit te laat om met babyhapjes te beginnen; veel mama’s maken deze fout. Het probleem is de juiste keuze! Het is belangrijk om de nodige voedingsmiddelen te kiezen die passen bij het voedingspatroon van uw baby.

Allereerst zijn er de super voedingen waar je mee kunt beginnen. Raw Organicife’s Power in a Bottle is een geweldige keuze als de eerste vaste voeding van een baby. Het heeft een zeer hoog gehalte aan eiwitten (17 gram per portie van 2 ons), koolhydraten en vetten (zowel verzadigde als onverzadigde), wat betekent dat je baby alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij of zij nodig heeft. Als je baby borstvoeding krijgt, is de formule van Make the BestBlood een goede keuze.

U kunt ook instantmelk voor uw baby kopen in supermarkten. Het is belangrijk om gepasteuriseerde melk te vermijden, omdat het immuunsysteem van je baby er ziek van kan worden. OrganicRaw melk gebruikt rauwe melk die niet verwerkt en gepasteuriseerd is. Het is het beste om te beginnen met de jongere melkkoeien.

Met dat gezegd, laten we eens kijken naar de voordelen die je kunt krijgen van babyhapjes gemaakt van super voedsel…

1. Uw baby krijgt de nodige vitaminen en mineralen voor de ontwikkeling van spieren en hersenen.2. De oliën en vezels in fruit, groenten, volle granen en kiemen voorzien uw baby van de nodige voedingsstoffen om uw energiereserves op te bouwen.3. Het metabolisme van uw baby krijgt een plotse boost waardoor het gemakkelijker wordt om aan te komen.4. U hoeft zich geen zorgen te maken over verkoudheden, griepjes of andere soorten verkoudheden omdat het lichaam van uw baby daar al voor gezorgd heeft in de eerste levensfase.U hoeft zich geen zorgen te maken over verkoudheden, griep of andere vormen van verkoudheid omdat het lichaam van uw baby daar in de eerste levensfase al voor heeft gezorgd.5. De huid van u en uw baby voelt als nieuw aan in plaats van als oud vlees.6. U hoeft zich geen zorgen te maken over galactose, sacharose, lactose en andere soorten suiker (bijv. fructose maïssiroop).7. In het algemeen krijgt je baby een goede dosis van goede ‘dingen’ die zijn/haar lichaam helpen goed te functioneren.

Moeders zorgen:- Ten eerste, als de baby borstvoeding krijgt van een moeder die niet gewend is moedermelk te geven, bestaat de kans dat de baby gefrustreerd raakt en niet blij is met de melkpoeders. Er zijn echter ook moeders die de voeding van hun kind willen aanvullen met “donkere” vloeistoffen. Deze moeders hopen dat de aanvulling de melk gemakkelijker verteerbaar zal maken en ook zal helpen bij de doorstroming van de melk bij de baby. Over het algemeen zouden de meeste moeders die zich zorgen maken over de inname van de bijvoeding, ervoor kiezen gebruik te maken van minder voedzame shakes om in de dagelijkse behoeften van hun kind te voorzien.

Conclusie:- De deskundige moeders concludeerden dat het beter is voor baby’s om het supplement in hun eerste paar maanden te krijgen in plaats van te beginnen met de supplementatie op een oudere leeftijd. De vraag of het supplement al dan niet moet worden gebruikt, is echter meer een zaak van het individu.

Idealiter begint u met het geven van het supplement aan uw baby’s als ze vier maanden oud zijn. Maar de vraag wanneer u ermee begint, hangt ook helemaal van u af. Misschien bent u geen grote fan van supplementen. Als dat het geval is, kunt u andere manieren zoeken om uw baby gezond te houden. Sublinguale druppels zijn een gemakkelijke methode om baby’s de nodige voedingsstoffen te geven. Deze druppels hebben geen smaak en kunnen met een lepeltje aan het kind worden gegeven.

Wanneer u meer leest over de verschillende supplementen voor baby’s, zult u beginnen te beseffen dat wat het beste is voor uw baby, vaak niet betrouwbaar is voor een volwassene. De uitdaging is nu om te leren hoe je het supplement kiest dat de gezondheid van je baby tot prioriteit maakt. Ik stel voor dat u wat informatie op het internet doorbladert voor een beter begrip over dit onderwerp. Je zou echt verbaasd zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.